Eray İşcan oynamak istiyor..

Gelecek oyuncular kadar gidecek oyuncuların da önem taşıdığı bir transfer dönemi geçirmeye hazırlanan Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor'un raporu doğrultusunda takımdan ayrılması beklenen isimlerden birisi de Eray İşcan. 

Fanatik gazetesinin haberine göre; Galatasaray altyapısından yetişen ve Fernando Muslera ile Cenk Gönen'in arkasında üçüncü kaleci olarak görev yapan Eray İşcan gelecek sezon mutlaka bir takıma kiralanacak. Geçtiğimiz sezon süre bulamayan 26 yaşındaki kalecinin sözleşmesinin gelecek sezon sonunda bitecek olması nedeniyle bonservisiyle birlikte gönderilmesi de söz konusu olabilir.

Hem Süper Lig hem de PTT 1. Lig’deki bazı takımlardan teklif alan Eray'ın önceliğinin direkt ilk 11 garantisi alacağı bir ekipte forma giyebilmek olması bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0