Gomis için 3 milyon euro bonservis!

Galatasaray adım adım Bafetimbi Gomis transferinde sona yaklaşıyor... 31 yaşındaki Fransız yıldızla prensip anlaşmasına vardığı öğrenilen Sarı- Kırmızılı yöneticiler, oyuncunun bonservisine sahip olan İngiliz ekibi Swansea City ile son detayları görüşüyor. 

Fanatik gazetesinin haberine göre; İngiliz kulübüyle 1 yıl daha kontratı bulunan tecrübeli futbolcu için bonserviste indirime gidildiği, hatta ödemenin taksitlerle yapılmasının dahi kabul edildiği bildirildi. Galatasaray’ın bu transfer için Swansea’ye maksimum 3 milyon Euro civarında bir ödeme yapması bekleniyor. Cim Bom’u asıl zorlayacak olan ise Bafetimbi Gomis’in kendisine yapılacak ödemeler gibi görünüyor.

BONUSLAR KABUL EDİLDİ
Sarı-Kırmızılılar’ın senelik 3 milyon Euro civarında yıllık ücret teklif ettiği Gomis, imza parası ve çeşitli bonuslar için de talepte bulundu. Yönetimin bu şartları kabul ettiği belirlendi. Bu sezon kiralık oynadığı Marsilya’da 20 gol atan Gomis’in Galatasaray dışında da talipleri olması, elinin güçlü olmasını ve sürekli yeni şeyler talep etmesini sağlıyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0