Lukas Podolski vedaya hazırlanıyor!

2 sezondur Galatasaray forması giyen ve hücumda takımın önemli isimlerinden birisi olan Lukas Podolski hafta sonu oynanacak Atiker Konyaspor karşılaşmasıyla birlikte Galatasaray'a veda edecek. Ali Sami Yen Arena'da oynanacak karşılaşma öncesinde Cuma günü Florya'da özel bir basın toplantısı gerçekleştirecek olan Alman yıldız takıma, taraftarlara ve camiaya veda konuşmasını yapacak. 

2.6 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Japonya Ligi ekiplerinden Vissel Kobe'ye transfer olan Podolski, ligin son haftasında oynnaacak olan Atiker Konyaspor karşılaşmasında son kez sarı kırmızılı formayı giyecek. Alman oyuncu için Türk Telekom Stadyumu’nda bir tören düzenlenecek ve Podolski’ye teşekkür plaketi takdim edilecek. Sarı kırmızılı taraftarlar da 2 yıldır takımı sırtlayan tecrübeli isme "güle güle" diyecek.

ÖZEL BASIN TOPLANTISI DÜZENLEYECEK
İstanbul ve Galatasaray taraftarlarını çok seven Alman futbolcunun, kulübe yaptığı özel basın toplantısı talebi de kabul gördü. Podolski, yarın G.Saray ile çıkacağı son idman öncesinde Metin Oktay Tesisleri’nde basın toplantısı yapacak. Toplantıda, kulübün hazırladığı video yayınlanacak. Yönetimin kısa bir süre içerisinde Lukas Podolski için özel bir t-shirti satışa sunacağı ve tüm takımın katılacağı özel bir yemekle Alman yıldıza veda edeceği öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0