Gomis için geri sayım başlıyor!

Galatasaray'da transfer döneminin bir numaralı maddesi hiç kuşkusuz Bafetimbi Gomis. Geçtiğimiz sezonu Marsilya'da kiralık geçiren ve gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Fransız golcünün transferi için uzun uğraşlar veren Galatasaray yönetimi mutlu sona yakın..

L'Equipe gazetesinin haberine göre; Bafetimbi Gomis'in temsilcilerinin geçen hafta sonunda İstanbul'da olduğu ve Galatasaraylı yönetilcilerle son detayları görüştüğü ortaya çıktı.  Fransız oyuncunun yakın çevresinden adını açıklamayan bir kişi, "Gomis henüz geleceğiyle ilgili bir karar almış değil" ifadesini kullandı. 

Öte yandan Fransız Le10sport kaynakları da; Galatasaray'ın Gomis ile anlaşmaya yakın olduğunu duyurdu. Yıldız oyuncunun Galatasaray'dan 3 senelik bir sözleşme ve yıllık 3.5 milyon Euro istediği belirtilirken sarı kırmızılı ekibin buna yakın bir ücreti vermeyi kabul ettiği kaydedildi. Bonservisini elinde bulunduran Swansea ile henüz anlaşamayan Galatasaray'ın bu transferi 3 milyon Euro'ya bitirmeyi hedeflediği iddialar arasında yer alıyor.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0