İlk aday Filipovski, plase Zdovc

Sezonu hedeflerinin oldukça uzağında noktalayan ve başantrenörü Ergin Ataman ile yolları ayırmak isteyen Galatasaray Odeabank, yeni antrenör adayları için de çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Eurohoops sitesinden Mete Budak'ın haberine göre; Galatasaray'da ilk hedef Banvit'te başarılı bir sezon geçiren ve Türkiye Kupası'nı kazanıp Bandırma ekibini Basketbol Şampiyonlar Ligi'nin finaline taşıyan Saso Filipovski. Ancak Sloven koçun Banvit ile sözleşmesinin devam etmesi ve Galatasaray yönetiminin sözleşmeden çıkış için buyout ödemeye yanaşmaması transferin önündeki en büyük engel olarak duruyor.

Galatasaray yönetimi Saso Filipovski transferinde başarıya ulaşamaması halinde ise ikinci aday olarak bir başka Sloven koç Jure Zdovc'a yönelmeyi düşünüyor. Ülkemizde daha önce hem oyunculuk hem de koçluk döneminde görev alan Zdovc, geçtiğimiz Mart ayında Yunan ekibi AEK'dan ayrılmıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0