İspanyollar açıkladı: Pepe'ye teklif yapıldı!

Gelecek sezonun kadrosunu şimdiden kurmaya çalışan ve transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray'da en önemli noktalardan birisi de savunma olacak. Hücum hattını Fransız golcü Bafetimbi Gomis ile güçlendirmek isteyen Galatasaray yönetimi savunmanın ortasına sözleşmesi sona eren Real Madrid'in yıldız stoperi Pepe'yi transfer etmeyi planlıyor.

İspanya'nın Sport gazetesi ve İtalyan TMW radyosu; Pepe'nin Galatasaray yolunda olduğunu açıkladı. Haberde bugün Juventus ile oynanacak Şampiyonlar Ligi finaliyle son kez Real Madrid forması giyecek savunmacı için sarı-kırmızılıların yıllık tüm bonusları ve imza parası dahil olmak üzere 5 milyon Euro'dan iki senelik sözleşme önerdiği bildirildi. 34 yaşındaki defans oyuncusunun menajeri Jorge Mendes'in bu transfer için Galatasaraylı yöneticilerle masaya oturduğı kaydedilirken, Ahmet Bulut'un bu transferde aktif rol oynadığı iddialar arasında yer alıyor.

ÇİN'İ İSTEMİYOR
30 Haziran'da Real Madrid ile sözleşmesi bitecek Portekizli futbolcunun Çin'den gelen teklifleri 2018 Dünya Kupası'nda yer alabilmek için geri çevirdiği ve Avrupa'da kalmak istediği yazıldı. Sport gazetesi İnter'in de kadrosuna katmayı düşündüğü Pepe'nin İstanbul'dan gelen teklifle heyecanlandığını belirtti. İtalyan radyosu TMW de sarı-kırmızılıların transferde bir adım önde olduğunu bildirdi. Tuttomercato ise bu teklifle Galatasaray'ın, İnter'e çalım attığını ifade etti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0