Yasin Öztekin'e sürpriz talip!


Gelecek sezonun kadro planlamasını yapan Galatasaray'da mevcut kadrodaki oyunculara teklifler iletilmeye devam ediyor. Galatasaray'daki geleceği belirsiz olan ve yönetim tarafından yeni sözleşme önerilmediği için ayrılmayı düşünen Yasin Öztekin için flaş bir talip ortaya çıktı. Samet Aybaba yönetiminde Süper Lig'e yükselen Sivasspor'un gelecek sezon için Yasin Öztekin'i kadrosuna katmak istediği iddia edildi.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Süper Lig'de kalıcı olmak isteyen ve bunun için güçlü bir takım kurmaya hazırlanan Başkan Mecnun Odyakmaz ve kurmayları önemli isimleri kadrosuna katmak istiyor. Kırmızı-Beyazlı idareciler Galatasaray’daki geleceği belirsiz olan ve sözleşme uzatma teklifi gelmediği için ayrılmayı düşünen Yasin Öztekin’in peşinde.. Sivasspor, gurbetçi kanat oyuncusuyla ilk teması kurdu.


SAMET AYBABA ÇOK İSTİYOR

Yasin bu sezon 27 lig maçında 10 gol atarken, Samet hocanın da tecrübeli oyuncuyu çok istediği öğrenildi. Ghilas haber verecek Öte yandan Nabil Ghilas’tan da haber bekleniyor. Küme düşen Gaziantepspor’un boşa çıkan Cezayirli yıldızının, Sivasspor’un teklifi sonrası düşünmek için zaman istediği öğrenildi. Ghilas’ın adı Bursaspor ve Antalyaspor’la da anılmıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0