Mino Raiola görüşmeye geliyor!

Forvet ve stoper takviyesi için varını yoğunu ortaya koyan Galatasaray, savunmanın sağ tarafına da takviye yapmaya hazırlanıyor. Ajax'ın genç oyuncusu Tete için bir süredir görüşmelerde bulunan Galatasaraylı yöneticiler önümüzdeki günlerde oyuncunun menajeri Mino Raiola ile İstanbul'da biraraya gelecek.

İtalyan basınında yer alan habere göre; Tete için kısa bir süre önce Inter ile görüşme yapan ancak İtalyan ekibinin transferden vazgeçmesi üzerine anlaşamayan dünyaca ünlü menajer Mino Raiola, transfer görüşmeleri için İstanbul'a gelerek Galatasaraylı yöneticilerle görüşecek. 21 yaşındaki savunma oyuncusunun transfer şartlarının konuşulacağı toplantının hafta sonuna kadar gerçekleşmesi bekleniyor.

Ajax'ta sakatlığının ardından formasını Joel Veltman'a kaptıran ve rotasyonda kullanılmaya başlanan Tete'nin takımdan ayrılmak istediği biliniyor. Gelecek sezon sözleşmesi sona erecek olan 21 yaşındaki sağ bek, bu sezon 23 maçta görev aldı ve 3 gol - 2 asistlik bir performans sergiledi. UEFA Avrupa Ligi'nin finalistlerinden olan Ajax'ın rotasyonunda süre bulan Tete için talep edilen bonservisin 3 milyon euro civarında olduğu iddia ediliyor.

Hollanda basınında çıkan haberlere göre; Galatasaray'ın genç oyuncuyu istediği ve transfer için aşama kaydettiği belirtilirken Ajax kulübünün bir sonraki satıştan da pay istediği yer alıyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0