Altyapıda neler oluyor?

A takım seviyesinde son 2 yılı başarısızlıkla tamamlayan Galatasaray'da alt yapıda ilginç olaylar yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde Galatasaray'da alt yapının başına bir dönem Beşiktaş'ta da görev yapan Emrah Bayraktar getirilmişti. Bayraktar radikal bir kararla Türkiye Şampiyonu olan U19 ve U21 takımında forma giyen 15 futbolcu ile yolları ayırdı. U21 ve U19 takımı için onlarca futbolcu denenmeye alındı.

İSTİKRARSIZLIK SÜRÜYOR
Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Son yıllarda Galatasaray'daki teknik direktör istikrarsızlığı alt yapıya da yansımış durumda. Gönderilen teknik direktörlerin yerine gelen alt yapı hocaları da sarı-kırmızılı kulüpte tutunamadı. Bu nedenle alt yapı hocaları da sürekli değişmek zorunda kaldı. En son örnekler Orhan Atik ve Hollandalı teknik adam Jan Olde Riekerink'ti...

Yeni sezon için yapılanmaya giden Galatasaray'dan sportif direktör Cenk Ergün bir dönem Beşiktaş'ta çalışan Emrah Bayrakar'ı alt yapının başına getirdi. Bayraktar ise yıllardır alt yapıda forma giyen 15 futbolcunun kalemini bir anda kırdı ve genç futbolcular Galatasaray'dan gönderildi. Gönderilen futbolcuların bir çoğu geçen sezon şampiyon olan U19 takımda forma giyiyordu.

BİRİLERİNİN "TAVSİYESİYLE" OYUNCU DENİYORLAR
Eski Beşiktaşlı yönetici Sinan Vardar'ın tavsiyesi üzerine Emrah Bayraktar'ın 2 Kıbrıslı futbolcu Ahmet Sivri ve Fikret Yağcıoğlu'nu denemeye alması ise eleştiri konusu oldu. Bu futbolcular dışında da 20'ye yakın ismin çeşitli yerlerden gelen tavsiyeler üzerine Florya'da denemeye geldiği iddialar arasında... 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0