Bunun adı skandal.. U21 takımının antrenörü yok!

A takım seviyesinde yeni bir yapılanmaya giden Galatasaray'da altyapının durumu işin doğrusunu söylemek gerekirse pek hoş değil. Geçtiğimiz sezon Türkiye Şampiyonu olmayı başaran U19 takımının yanı sıra U21 takımında da forma giyen 15 oyuncuyla yolların ayrılmasının ardından bir başka skandal ortaya çıktı. 2 hafta sonra Almanya'da özel bir turnuvaya gidecek olan Galatasaray U21 takımı geride kalan bir haftadır sadece kondisyoner eşliğinde antrenman yaptı, antrenörsüz çalıştı.

Teknik direktör Igor Tudor tarafından Slovakya'ya kampa götürülen oyuncuların haricinde sakatlıkları devam eden Atalay Babacan ve Alperen Kılıç haricinde antrenmana katılan oyuncular geride kalan 1 haftalık süre içerisinde kondisyoner eşliğinde sahada ve salonda çalışmalar yaptı. Üst yapıya oyuncu yetiştirmesi beklenen ve A takımla genç yaş grupları arasındaki geçiş dönemi olarak bilinen U21 takımının antrenörsüz çalışması mazeret kabul etmeyecek bir durum olarak karşımızda duruyor.

Bir dönem Türk futboluna damgasını vuran Galatasaray altyapısını bu hallere düşüren zihniyete de selam olsun. Mevzu bahis sadece A takıma oyuncu transfer etmek değil, özkaynaklarınızı da doğru düzgün kullanmanız gerekmekte ve bu oyuncuların gelişimini sağlamakla yükümlüsünüz. Her fırsatta "Altyapıdan oyuncu çıkartmamız gerekiyor" diyenlerin, U21 takımının antrenörsüz çalışmasına ne diyeceğini merakla bekliyoruz..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0