Cenk Gönen ayrılıyor!

Slovakya'da kamp çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da kadroya dahil edilecek oyuncuların yanı sıra kadrodan ayrılacak oyuncularda da hareketli günler yaşanıyor. Süper Lig'in yayıncı kuruluşu beIN Sports'un haberine göre; La Liga ekiplerinden Malaga, yedek kalecimiz Cenk Gönen için resmi teklif yaptı.

2 sezon önce Beşiktaş'tan transfer edilen ve 600bin euro bonservis ödenen tecrübeli kaleci için yönetimin yine aynı civarda bir bonservis bedeli talep ettiği, İspanyol ekibinin de bu rakama sıcak baktığı belirtiliyor. As kalecisi Carlos Kameni'yi transfer döneminde Fenerbahçe'ye gönderen Malaga, geçen sezon kiralık olarak forma giyen Beşiktaş'ın kalecisi Denis Boyko'nun da kiralık kontratını feshetmişti. Transferin kısa bir süre içerisinde tamamlanması ve Cenk Gönen'in yeni sezonda Malaga forması giymesi bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0