Slovakya'da transfer zirvesi: Feghouli..

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Slovakya kampını ziyaret eden başkan Dursun Özbek'in, teknik direktör Igor Tudor ile Sofiane Feghouli konusunu masaya yatırdıkları bildirildi. Hırvat çalıştırıcının, Cezayirli futbolcunun transferini çok önemsediği ifade edildi. Tudor'un, Özbek'e, "Feghouli aradığımız özelliklere sahip bir oyuncu. Gelirse ön tarafta bize çok büyük katkı sağlar. Müthiş bir takım oyuncusu.." ifadelerini kullandığı bildirildi.

Başkan Özbek'in de Feghouli transferi için genç teknik adama garanti verdiği belirtildi. Galatasaray, yıldız futbolcu için kulübü West Ham United ile 4.5 milyon euroya anlaşmıştı. Futbolcunun bazı tereddütlerinin bulunması ve önceliğinin West Ham'da kalmak olması, sürecin uzamasına neden oldu. Sıradaki ilk uçakla Cezayirli yıldızın geleceği ileri sürülürken, oyuncuya da yıllık 3 milyon Euro civarında para verileceği bildirildi. Taraflar arasındaki ödeme planları ve kontrat detaylarının netleşmesiyle imzalar atılacak. Yıldız isim, West Ham'ın kampına da alınmamıştı. Sarı-kırmızılılar ise bir an önce transferi tamamlayarak kadro çalışmalarını tamamlamayı amaçlıyor.

SAĞ KANAT ONA EMANET
Feghouli transferi resmileşirse, Galatasaray'da sağ kanat ona emanet olacak. Böylece Sarı-Kırmızılılar'ın yeni sezon kadrosu da yavaş yavaş şekillenecek. Önde Gomis, arkasında Belhanda, sağda Feghouli, solda Rodrigues şu an öne çıkan isimler. Merkez orta sahada ise Selçuk'un yanına partner aranıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0