Sağ tarafa yeni aday Lichtsteiner!

Slovakya'da kamp çalışmalarını sürdüren ve önümüzdeki hafta UEFA Avrupa Ligi mesaisi başlayacak olan Galatasaray'da transfer çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor. Savunmanın her iki kanadına da takviye yapmak isteyen ancak öncelikli olarak sağ tarafa ağırlık veren Galatasaray'da gündeme gelen son isim Juventus'un deneyimli savunmacısı Stephan Lichtsteiner oldu.

Sağ bek arayışlarını sürdüren Galatasaray, Juventus'un deneyimli savunmacısı Lichtsteiner isminde yoğunlaştı. İtalyan ekibinin 33 yaşındaki İsviçreli sağ beki Lichtsteiner için girişimlere başlayan sarı-kırmızılı yöneticilerin transferi bitirmeye çalıştığı kaydedildi. Bir süredir Kwadwo Asamoah ve Mario Lemina transferleri için İtalyan yöneticilerle pazarlık halinde olan Galatasaraylı yöneticilerin, Juventus'ta yedek oyuncu konumuna düşen ve gelecek sezon takımdan ayrılması beklenen 33 yaşındaki İsviçreli sağ beke de talip olduğu öğrenildi.

TUDOR TRANSFER İÇİN SABIRSIZ!
Galatasaray teknik direktörü Igor Tudor, kampa yetiştirilen Younes Belhanda, Bafetimbi Gomis ve Maicon transferleriyle adeta dört köşe oldu. Mutluluktan havalara uçan Hırvat teknik adamın yönetimle yaptığı görüşmelerde, "Vakit geçermeden diğer transferleri de bitirmeliyiz. Biliyorum transfer yapmak çok kolay değil ama bir an önce diğer hamleleri yapmalıyız" ifadelerini kullandı. Tudor'un özellikle sağ bek ve sol bek transferlerinin bir an önce sonuçlandırılmasını istediği biliniyor. Yönetim bunun için çalışmalarını hızlandırdı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0