De Jong çıkan haberlere tepki gösterdi!

Galatasaray’a geçen sezon gelen ve bu sezon teknik direktör Igor Tudor tarafından kadroda düşünülmeyerek Slovakya kampına da alınmayan Nigel de Jong, hakkında çıkan haberlere cevap verdi. Medipol Başakşehir’in imza attırmaya yakın olduğu eski takım arkadaşı Gael Clichy’ye Galatasaray’ı kötülediği iddia edilen ve transfere engel olduğu öne sürülen Hollandalı futbolcu, Instagram hesabından Clichy ile fotoğrafını paylaşarak tepki gösterdi.

İngilizce ve Türkçe açıklama yapan De Jong’un sözleri şöyle;
Normalde anlamsız hikayelere tepki göstermem ama arkamdan yalanların yayılmasını daha fazla kabul edemeyeceğim. Kendisiyle tekrardan Galatasaray’da beraber oynamak çok isterdim. Kendisine kulübün ve taraftarların Türkiye’deki etkisini anlattım. Fikir danışılması onun verdiği karardan benim sorumlu olmam anlamına gelmez. Kendisi yetişkin bir insan ve kendi geleceği için karar alırken kimsenin yardımına ihtiyacı yok. Neye inanmak istiyorsanız ona inanın ama benim adımı geçirmeden önce durumu doğru anlayın.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0