Vladimir Micov İtalya yolcusu

Galatasaray Odeabank'ta yaprak dökümü devam ediyor. Koç değişikliğinden sonra kadrosunda büyük çaplı bir değişime gitmesi beklenen sarı-kırmızılılarda son olarak üç sezon üst üste forma giyerek kulüp tarihine geçen Vladimir Micov, takımdan ayrılarak İtalyan ekibi EA7 Milano ile anlaştı.

İtalya'nın ünlü basketbol haber sitesi Sportando'nun yaptığı habere göre 32 yaşındaki Sırp forvet Milano temsilcisi ile tüm şartlarda anlaşmaya vardı. Daha önce 2009-2012 yılları arasında da İtalya'nın Cantu takımında forma giyen Micov, beş yıllık aranın ardından çizmeye geri dönecek.

Galatasaray forması altında iki sezon EuroLeague, bir sezon da EuroCup oynayan Vlado, kazanılan EuroCup şampiyonluğunda büyük pay sahibi olmuş, sezon boyunca sergilediği başarılı performansla da o sezonun EuroCup ilk beşine seçilme başarısı göstermişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0