Eren ve Belhanda'dan iyi haber!

Yeni sezon öncesi kamp çalışmalarını Slovakya'da sürdüren Galatasaray'da dün hazırlık maçında Diosgyor ile karşılaşmıştı. Macar ekibinin karşılaşma genelinde sert bir oyun ortaya koyması maçın ardından eleştirilere sebep olurken, karşılaşmada sakatlanan Eren Derdiyok ve Younes Belhanda'nın sağlık kontrolleri bugün gerçekleştirildi.

Rakibinin müdahalesiyle sakatlanan ve dizinin üzerine düşen Eren Derdiyok'un sol dizinde esneme ve kemik iliği ödemi belirlendiği; rakibinin müdahalesiyle yerde kalan ve oyuna devam edemeyen Younes Belhanda'nın ise sol kalçasında yumuşak dokularında ödem tespit edildiği açıklandı. Belhanda'nın bir - iki gün içinde takımla çalışması beklenirken; Eren Derdiyok'un en geç 1 hafta içerisinde takımla çalışması bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0