Fernando ve Feghouli'de geri sayım..

Yeni sezon öncesi hazırlıkları kapsamında Avusturya'da kamp çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da trasnferde hareketlilik sürüyor. Uzun süredir görüşmelerin devam ettiği Manchester City'nin orta saha oyuncusu Fernando ve West Ham United'ın kanat oyuncusu Sofiane Feghouli için artık geri sayıma geçildi. İki yıldızın kısa bir süre içerisinde İstanbul'a gelmesi ve sağlık kontrollerinin ardından sözleşmeye imza atarak Avusturya kampına katılmaları bekleniyor.

Hürriyet gazetesinin haberine göre; Galatasaray’ın anlaşmaya vardığı Sofiane Feghouli ve Fernando’nun imza için İstanbul'a gelecekleri tarih belli oldu. Feghouli’nin bu hafta sonu Fernando’nun da en geç Pazartesi günü İstanbul’a gelip resmi imzaları attıktan sonra Avusturya kampına katılacağı ifade edildi.

Feghouli'nin bonservisi için West Ham kulübüne 4 milyon 500 bin Euro ödenirken, yıldız oyuncu ile 3.8 milyon euro yıllık ücretten 1 yılı opsiyonlu 4 yıllık sözleşme imzalanacak. Fernando'nun bonservisi için ise Manchester City kulübüne 5 milyon 250bin Euro ödemeye hazırlanan Galatasaray'da, yıldız oyuncuya yıllık 3 milyon euro ödenerek 3 yıllık sözleşme yapılacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0