Lucescu'dan ilk analiz: Transferler güzel ancak..

Yeni sezon için iyi transferler yapıldığını kabul eden Mircea Lucescu ahengi sağlamanın önemli olduğunu söyledi. Tecrübeli teknik adam, Igor Tudor için de “Genç ve iştahlı. Ancak bazı konularda kendini geliştirmesi gerekiyor” dedi. Galatasaray’ın üst akıl için temas kurduğu Rumen teknik adam yapılan transferleri beğendiğini söyledi, ancak ahengi sağlamanın her şeyden önemli olduğunu vurguladı.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Rumen teknik adamın Bükreş’te kendisine teklifte bulunan Galatasaray Genel Sekreteri Can Topsakal’a, “Galatasaray bu sezon önemli transfer yaptı. Bunu görüyorum. Ancak önemli olan ahengi sağlamak. Florya’da bu ahenk sağlanırsa başarı neden gelmesin?” değerlendirmesinde bulunduğu öğrenildi.

SÜRE İSTEDİ
Luce’nin Tudor’la ilgili olarak ise “Genç ve iştahlı. Ancak bazı konularda kendini geliştirmesi gerekiyor” dediği öğrenildi. Tecrübeli teknik adam göreve gelmesi halinde Tudor’a dokunmayacağını da net bir şekilde dile getirdi. Lucescu’nun göreve gelmesi halinde oğlu Razvan’ı takıma getireceği söylentilerine de gülerek “Sizden asla böyle talebim yok” ifadesini kullandığı bildirildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0