Galatasaray satmadan oyuncu almayacak..

Galatasaray'da kulüp başkanı Dursun Özbek ve sportif direktör Cenk Ergün, Avusturya kampına hareket etmeden önce önemli bir karara imza attı. Feghouli ve Fernando transferlerini bitirme noktasına getiren Galatasaray, orta sahada Ndiaye'nin ardından topa basma kararı aldı. Bu 3 futbolunun transferini bitirmeye yakın olan Galatasaray'da sol bek transferi askıya alındı. Ndiaye'yi alması halinde 7. takviyesini yapmayı planlayan Galatasaray transferde fren yapma konusunda fikir birliğine vardı.

Hürriyet gazetesinin haberine göre; Galatasaray'ın transfer yapmayı planladığı mevkilerden biri sol bek idi. Sol tarafa yapılacak olan takviyeden ise Galatasaray'ın kadrosunda 5 bek oyuncusu bulunması nedeniyle vazgeçildi. Galatasaray'da başkan Özbek, Cenk Ergün ve Tudor, "Kadroda halen 5 bek oyuncusu var. Bu oyunculardan en az 1 ya da 2'si gidene-satana kadar sol bek bölgesine takviye yapılmasın" görüşünde birleşerek bu transferi uygun maliyetleri, genç yaşları ve piyasaları nedeniyle Galatasaray'ın bek mevkiinde transferini daha yüksek olasılığı gördüğü 3 isim var; Carole, Cavanda ve Linnes.

Şimdi Galatasaray yönetimi, kadro dışı kalan Cavanda, yetersiz performanstan dolayı yerine oyuncu bakılan Carole ve Linnes'in satılması ya da başka takıma gitmesi halinde sol bek pozisyonu için harekete geçecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0