Galatasaray Odeabank'ta yabancı transferi gerçekleşiyor..

Yeni sezonda bütçesini düşüren ve Erman Kunter önderliğinde yapılanmaya giden Galatasaray Odeabank'ta sezonun ilk yabancı transferi gerçekleşmek üzere..  Kadrosunda bugün itibariyle sadece 3 sözleşmeli oyuncusu (Emir Preldzic, Göksenin Köksal ve Ege Arar) bulunan Galatasaray Odeabank gelecek sezon için Richard Hendrix ile imza aşamasına geldi. 

Makedonya vatandaşlığı bulunan Amerikalı oyuncu geçtiğimiz sezon İspanya Ligi ekiplerinden Gran Canaria forması giyerken, ligde 14.3 dakika süre ortalamasını yakaladı. Bu süre içerisinde 6.4 sayı - 4.2 ribaund - 1 asist ve 1 top çalma istatistiklerine ulaşan Hendrix, takımının Eurocup macerasında ise 17.4 dakika sahada kalırken 7.7 sayı - 3.6 ribaund - 1.1 asit ve 1 top çalma ortalamalarıyla mücadele etti.

31 yaşındaki 2.03'lük pota altı oyuncusu kariyerinde daha önce Granada, Maccabi Tel Aviv, Emporio Armani Milano, Lokomotiv Kuban ve Unicaja formaları giymişti. Tecrübeli oyuncunun önümüzdeki günlerde resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0