Galatasaray Odeabank'tan sürpriz hamle: Lasme!

Bütçesini ciddi oranda düşüren ve Erman Kunter önderliğinde yeni bir yapılanmaya giden Galatasaray Odeabank'ta transfer döneminde hareketlilik sürüyor. Bir süredir transfer piyasasında sessizliğe bürünen takımımız, Richard Hendrix ile imza aşamasına gelirken sürpriz bir hamle gerçekleştirerek Stephane Lasme'ye teklif götürdü.

2015-16 sezonunda Galatasaray Odeabank forması giyen ve Eurocup şampiyonluğunda büyük bir rol oynayan Gabonlu yıldız oyuncu, play-off çeyrek final serisinde yasaklı madde kullanması gerekçesiyle sezon sonunda TBF tarafından 1 yıllık men cezası almış ve basketbol hayatına Amerika'da devam etmek zorunda kalmıştı. NBA Gelişim Ligi ekiplerinden Texas Legends ile sezon ortasında sözleşme imzalayan 34 yaşındaki tecrübeli oyuncu geçtiğimiz aylarda verdiği röportajda Galatasaray taraftarlarını özlediğini belirterek, geri gelmenin sinyallerini vermişti.

Galatasaray Odeabank yetkililerin transfer için Gabonlu yıldızın menajeriyle temasa geçtiği ve Aralık ayında 35 yaşına girecek olan Stephane Lasme'ye yıllık 400bin dolar gibi bir rakam önerdiği gelen haberler arasında yer alıyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0