Hakan Balta'ya bir talip daha..

Teknik direktör Igor Tudor tarafından yeni sezonda kadroda düşünülmeyen ve Slovakya kampına götürülmeyen tecrübeli oyuncu Hakan Kadir Balta için bir talip daha çıktı.  Savunma hattında Titi ve Barış Yardımcı'ya imza attıran Bursaspor, Galatasaray'ın tecrübeli savunmacısıyla görüşmelerini sürdürüyor. Bursaspor teknik direktörü Le Guen'in çok yönlü bir defans oyuncusu istemesi sonrası yönetimin gündemine aldığı Hakan Balta, Timsah'a yeşil ışık yaktı. Tecrübeli futbolcu ile Osmanlıspor da ilgileniyordu. 

TUDOR, KADRODA DÜŞÜNMÜYOR!
Tudor, Hakan Balta'yı Slovakya kampına dahil etmemiş ve kendisine yeni bir takım bulmasını söylemişti. Tarafların bu hafta bir görüşme yaparak anlaşması bekleniyor. Galatasaray ile olan sözleşmesi 2018 yılında sona erecek olan 34 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lig'de 22 maçta forma giymişti. Deneyimli futbolcu, Galatasaray kariyerinde toplam 332 maça çıkarken 13 gol ve 14 asist üretmişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0