Wesley Sneijder geldi, yer yerinden oynadı!

Galatasaray'daki geleceği belirsiz olan Wesley Sneijder dün gece geç saatlerde İstanbul'a gelirken havalimanında taraftarlar tarafından yeni transfer gibi karşılandı. Kulübün verdiği izinin sona ermesinin ardından İstanbul'a gelen Hollandalı yıldız oyuncu başkan Dursun Özbek ile geleceği hakkında kritik bir görüşme yapacak. Galatasaray taraftarları Sneijder lehine tezahüratlarda bulunurken, ''Sneijder'i satanı biz de satarız'' şeklinde sloganlar atıldı.

SNEIJDER'İN GELECEĞİ NETLEŞİYOR
Wesley Sneijder, geleceğiyle ilgili kararını vermek için 5 Temmuz Çarşamba günü (bugün) Galatasaray başkanı Dursun Özbek ile çok kritik bir görüşme gerçekleştirecek. Sampdoria'nın da çok ciddi şekilde ilgilendiği Wesley Sneijder'in geleceğinin bu görüşmenin ardından netlik kazanması bekleniyor. Galatasaray'da taraftarın büyük çoğunluğu Wesley Sneijder'in takımda kalmasından yana görüş bildiriyor. Sarı-kırmızılı yönetim ise Hollandalı oyuncuyu yüksek maliyeti nedeniyle elden çıkarmaya sıcak bakıyor. 33 yaşındaki tecrübeli oyuncu ile İtalya Serie A ekiplerinden Sampdoria ciddi şekilde ilgileniyor.

GUIDO ALBERS DE SÖYLENTİLERE CEVAP VERDİ
Galatasaray'ın Hollandalı yıldızının menajeri Guido Albers, İtalyan basınına yaptığı açıklamalarda transfer gündemi hakkında konuştu. Albers, İtalyan basınına yaptığı açıklamada ''İtalya'da Wesley hakkında çok sayıda dedikodu dolaşıyor. Ama Milan ile hiç görüşmedik'' sözlerini kullandı. Sneijder'in menajeri, geçtiğimiz günlerde yine İtalya basınına yaptığı açıklamalarda Sampdoria'nın Sneijder için iyi bir seçenek olabileceğini söylemişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0