Igor Tudor: Zorlu bir maç olacak!

13 Temmuz Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında Östersunds ile karşılaşacak Galatasaray'da teknik direktörümüz Igor Tudor basın toplantısı düzenledi. Tudor'un açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde...

Zor bir maç bekliyorum. Bunu da söylemek için söylemiyorum. Defansif ve ofansif olarak iyi bir organize takımla oynayacağız. Hocaları iyi çalıştırmış. Koşulları, saha şartlarını, sezonu erken açmamızı ve organize bir takıma karşı oynamamız düşünülürse zor bir karşılaşma bizi bekliyor.  Özel bir durumun içindeyiz. Sezonun geç bitti ve biz erken açıyoruz... Milli takıma giden arkadaşlarımız 2 hafta antrenman ile önemli bir maça çıkacaklar. Bunu bir bahane olarak değil maçın zorluğunu anlatmak için söylüyorum. Ne olursa olsun amacımız turu geçmek.

Soğuktan sıcağa gelseydik bir dezavantajdan bahsedebilirdik. Tam tersi bence bizim için avantaj bile denilebilir. Zemin ne olursa olsun 11'e 11 oynuyorsunuz. Aynı kurallar ve 1 top var... Rakip tabii ki biraz daha avantajlı. Bir antrenmanımız var. Bence sahaya adapte olmak için yeterli.

Kura çekilmeden önce Östersunds hakkında çok fazla bilgim yoktu. Kuradan sonra çok bilgi edindim. Maçlarını seyretme şansım oldu. Zor bir maça çıkacağız. Saha şartları, hava şartları ve organize ne yaptığını bilen bir takıma karşı oynayacağız. 

Son oynadığımız hazırlık maçında iki önemli oyuncumuz sakatlandı. Bir antrenmanımız var. Belhanda'nın durumuna bakacağız ama oynayıp oynayamayacağından emin değilim.

Bu sezon için sezon başı kampından bahsetmek doğru olmaz. Kısa zamanda önemli maça çıkacağız. Bu nedenle istediğimiz kadar zaman geçiremedik. Çalışabileceğimiz zamanımız olmadı. İleride aramıza katılacak yeni arkadaşlarımız da olacak. Oyuncu kalitemiz bu turu geçmek için yeterli.

Şu anda kulüp ve Sneijder görüşüyor. İki taraf için de  en doğru karar alınacaktır. Benim hoca olarak odaklandığım konu yarın oynayacağımız maç. İyi başlamak çok önemli... Hedefimiz istediğimiz takımı oluşturmak. Yeni arkadaşlar da aramıza katılacaktır. Rakibin maç kasetlerini ve oyuncuları seyrettik. Sürprizle karşılaşmamak için hazırlıklarımızı yaptık

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0