Esports | Play-off için önemli şans!

Geçtiğimiz sezon kurulan ancak Şampiyonluk Ligi'nden küme düşen Galatasaray E-Spor takımı bu sezon mücadele ettiği Yükselme Ligi'nde mevsimin 4.haftasında vadiye indi. Haftanın karşılaşmalarında Royal Bandits ve Beşiktaş ile karşılaşan takımımız 2 maç sonunda aldığı 1 puanla play-off için avantaj yakaladı.

Coma ve Polyokov'un gelişiyle birlikte yükselişe geçen takımımız haftanın ilk maçında Royal Bandits karşısında dominant bir oyunla vadiden galibiyetle ayrılmayı başararak 1 puanı hanesine yazdırdı. Bu maçın ardından Yükselme Ligi'ndeki ezeli rakibi Beşiktaş ile karşılaşan takımımız baştan sona müthiş bir çekişmeye sahne olan karşılaşmadan mağlubiyetle ayrılmaya engel olamadı. Bu karşılaşmaların ardından haftayı 1 puanla kapatan Galatasaray E-Spor takımı 4 galibiyet - 4 mağlubiyetle 4.sıradaki yerini korumuş oldu.

Galatasaray E-Spor takımı mevsimin son haftasında 19 Temmuz günü HWA Gaming ve Oyun Hizmetleri ile karşılaşacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0