Selçuk İnan için flaş iddia..

Transfer döneminde kadrosunu güçlendirme çalışmalarının yanı sıra kadrosunda revizyona gitmeye hazırlanan Galatasaray'da yaz döneminde takımdan kimlerin ayrılacağı en büyük merak konusu olarak gündemde yer alıyor. Teknik direkt Igor Tudor'un raporu doğrultusunda bazı isimlerle yollarını ayırmaya hazırlanan takımımızda Selçuk İnan için İtalyan basınından flaş bir iddia geldi. 

Goal.com'un İtalyan edisyonunda yer alan haberde; Lucas Biglia'yı yaklaşık 20 milyon euro bonservis bedeliyle Milan'a satmaya hazırlanan Lazio'nun hedefleri arasında Selçuk İnan'ın olduğu iddia edildi. Lazio'nun sportif direktörü Igli Tare'nin önümüzdeki günlerde teknik direktör Simone Inzaghi ile görüşerek, Arjantinli merkez orta saha oyuncusu Lucas Biglia'nın yerine transfer edilecek isim hakkında kesin karar verilecek.

Çizme basınında yer alan haberlerde Ocak ayındaki transfer döneminde Ignacio Camacho için girişimlerde bulunan ancak başarısız olan Lazio'nun bu dönem Galatasaray ile 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan Selçuk İnan ve Beşiktaş'taki sözleşmesi gelecek sezon sona erecek olan Oğuzhan Özyakup için harekete geçeceği yer alıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0