U21 takımına gurbetçi takviyesi: Tarık Baydemir..

Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmeye çalışan Galatasaray'dan beklenmedik bir transfer hamlesi geldi. Geçtiğimiz sezon Almanya'nın Wuppertaler takımında forma giyen 1998 doğumlu forvet oyuncusu Tarık Baydemir yeni sezon öncesi Galatasaray U21 takımı ile antrenmanlara çıkmaya başladı.

Futbola çok küçük (5) yaşta BV Brambauer altyapısında başlayan Tarık Baydemir iki yıl sonra Borussia Dortmund akademisinin yolunu tuttu. Genç oyuncu burada geçirdiği 3 yılın ardından 2008 yılında Bochum'a transfer olurken, 2010 yılından itibaren Schalke altyapısında forma giymeye başladı. Burada geçirdiği 5 yılın sonunda 2015 yazında Duisburg'un yolunu tutan Tarık Baydemir, geçtiğimiz yaz Galatasaray akademisi tarafından deneme antrenmanlarına davet edilmişti. Florya'da geçen kısa bir sürenin ardından anlaşma sağlanamazken, genç oyuncu geçtiğimiz sezonu Wuppertaler takımında geçirdi.

Geçtiğimiz yıl çeşitli kademelerde Wuppertaler forması giyen Tarık, toplamda oynadığı 47 maçta 8 gol atabildi. U19 Milli Takımı'nda da görev yapan Tarık Baydemir, 1.83 boyunda ve ileri uçta görev yapıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0