Aslan Arenada Kükreyecek, Sahanın Yıldızları Evinize Gelecek!

Teknik direktör Igor Tudor önderliğinde yeni sezonda yenilenen kadrosuyla rakiplerini adeta ezip geçen Galatasaray'ı stadyumda seyredemediğiniz için üzülmeyin! Süper Lig'in yayıncısı Digitürk'ün web sitemize özel sunduğu fırsatları tercih edin, dilediğin yerde beIN Connect uygulamasıyla evde - işte - okulda Galatasaray'ın şampiyonluk yürüyüşünde yanında olun!

Üstelik 12 taksitle aylık sadece 79,00-TL vererek 1 yıl boyunca Süper Lig maçlarını izleyebilirsiniz!
  • Kurulum ve aktivasyon ise ücretsiz olacaktır.
  • Kampanya kapsamında Spor Toto Süper Lig’in tüm maçları, İngiltere Premier Ligi, La Liga, Ligue 1, Serie A, Euroleague, Spor Toto Basketbol Süper Ligi, NBA, ATP Masters 1000, WTA, Formula 1 ve çok daha fazlasına sahip olabileceksiniz.
  • Maraton, Depar, Quiz, Alo beIN, Café Spor, İnteraktif gibi tüm spor severleri ekrana kilitleyecek programlar ile maç analizleri, yorumlar ve eğlence. Üstelik beIN Connect ile yayın akışına bağlı kalmadan dilediğiniz zaman sizlerle olacaktır. Hiç bir ek ücret ödemeden beIN Connect ile tüm canlı maçlar ve spor programlarını web, cep ve tabletten dilediğiniz zaman dilediğiniz yerde seyretme imkanı sunuyor.
  • Digiturk’teki tüm belgesel, müzik, yaşam ve çocuk kanallarına ek olarak beIN Gurme, beIN H&E ve beIN IZ gibi ödüllü televizyon kanalları, beIN Movies STARS, beIN Series Comedy ve en çok izlenen ulusal ve yerli kanallar hizmetinize açılıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0