Biz bu Galatasaray'ı özlemişiz!

Herhalde minimum iki sene olmuştur bu kadar arzulu, istekli bir Galatasaray görmeyeli... Böyle dikine ve hızlı bir oyunu ise en son ne zaman izlediğimi bile hatırlamıyorum. İnsan özlüyor, gördüğünde ise küçük çocuklar gibi seviniyor. Dün akşam milyonlarca Galatasaray taraftarı Badou'nun dinamizmini, Belhanda'nın taklalarını, Gomis'in tavana astığı topu düşünerek uyudu herhalde. 

Yaz döneminde değişen kabuk sonrası aslında bu tarz bir oyun oynayabileceğimiz kağıt üstünde konuşuluyordu. Ancak bizim için çoğu şey o kadar kağıt üstündeki ben şu oyunun yüzde 20'sini bile oynayabileceğimize inanmıyordum. Ama Fernando ve Badou eklemeleri o kadar nokta atışı ki kaplumbağa temposundaki orta sahamızı "Road Runner" seviyesine çıkartmış adeta. İnsanın izlerken gözlerinden kalpler fışkırıyor, istemsizce gülmesine sebep oluyor bu ikili. Orta sahada savaşan, kaybettiği topları hızlı bir şekilde geri kazanan ve zaman kaybetmeden ileriye çıkmayı düşünen bir yapı. Yazarken bile mutlu oldum. Üstüne bir de ortadan dikine driblingler. Vallahi biz bu oyunu özlemişiz...

Daha yolumuz var. Bir de Feghouli eklenecek bu tayfaya. Olası bir Asamoah eklemesi falan gündemde. Çıtayı Allahuekber dağlarına çekmeye niyetli gibiyiz. Dün geceyi gördükten sonra vaad edilen oyun da gerçekten son yılların Galatasaray'ını düşündüğümüzde siyahla beyaz kadar farklı. Özümüze dönmeye çalışıyoruz. Eh insan da mutlu oluyor tabi böyle bir takım izleyince. Taraftarın da böyle bir ateşlenmeye fazlasıyla ihtiyacı vardı. Umarım sene içinde bu çizgiyi bozmayız hatta üzerine koyarız.

Son olarak Dünya 36 saniyeliğine dursun ve herkes bu videoyu izlesin...

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0