Igor Tudor: İyi başlamak çok önemliydi

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, 4-1 kazanılan Kayserispor maçının ardından, “Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum. İyi başlamak çok önemliydi, takım ruhu çok önemliydi. Bu mantaliteyle bir takım kurduk zaten. Bugün bakıldığında sahada çok iyi bir takım ruhu ortaya koyan bir futbolcu topluluğu vardı” dedi.

Igor Tudor, kendisine yöneltilen gündemdeki isimlerin transferi sorusuna, “Görevim işime ve futbola odaklanmak, bir şeyleri daha iyi hale getirmek. Transfer ile ilgili sorulara başkanımız ve sportif direktörümüz yanıt verebilir. Daha transfer döneminin bitmesine 15 gün var” yanıtını verdi. 

Hırvat teknik adam hücum oyuncuları için de “Sinan gibi bir oyuncuyu takımda bulundurmak iyidir. Taraftarın gösterdiği reaksiyonun yersiz olduğunu düşünüyorum. Gomis’e gelince; golcülerin psikolojileri için gol atması önemlidir. Gomis için bugün bu nedenle mutluyum. Eren’e de Gomis’e de çok ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0