Cenk Ergün: Asamoah ihtimali yüksek görünüyor..

Spor Toto Süper Lig'in 1. haftasında sahasında Kayserispor'u 4-1'lik net bir skorla geçen ve taraftarlarını sevindiren Galatasaray'da maçın ardından Sportif Direktör Cenk Ergün açıklamalarda bulundu. Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Cenk Ergün'ün açıklamaları şu şekilde...

Kwadwo Asamoah transfer bitmeden konuşmak istemiyorum ama olma ihtimali yüksek görünüyor. Arda Turan’ın bana sözü var, bir gün Galatasaray forması giyecek. Biz bunun erken olmasını istiyoruz. İnşallah olacak. 66 numaralı formamız boşta. Stoper çalışmalarımız var. Bir golcü transferi daha yapabiliriz. 8 Eylül’e kadar indirebildiğimiz kadar uçak indireceğiz. Kalkan uçaklar da olacak.

Çok güzel bir başlangıç oldu. Stresliydik; '34 maçın her birini final olarak görüyoruz' demiştik. Bugün Feghouli'nin sahaya inip taraftarı selamlaması güne önemli bir atmosfer kattı. Takımın isteği, arzusu ve birlikteliği bize bu sonucu getirdi. Ne takım taraftarından ne taraftar takımdan ayrı olabilir. Görmek istedikleri takımı gördüler. Haftalar geçtikçe yeni arkadaşlarımızın da katılımıyla çok daha güzel, çok daha istekli, Galatasaraylıları mutlu eden bir takım izleyeceklerini düşünüyorum.

Yaz dönemi boyunca geçen süreçte yeni isimler takıma katıldı. Son olarak oynanan Hertha Berlin maçında yeni transferlerimiz neler verebileceklerini gösterdiler; oyun bilgileri, ne kadar aç oldukları, takımca mücadeleleri... Haftalar geçtikçe bunu daha da gösterecekler. Amacımız şampiyon olmak. Bunu bugün tribünler de gördü. Artık 33 finalimiz kaldı. Her birini kazanmak istiyoruz.

Sürekli eksik olan noktalarımıza katkıda bulunabilmek için piyasa şartlarında ve bütçemiz çerçevesinde milli takım arasına kadar transferi bitirmek istiyoruz. Feghouli imzaladı ama ufak bir sakatlığı var. Milli maç arasına kadar tahmin ediyorum ki bizimle olamayacak. Sağlık heyetimiz yarından itibaren onu hazırlayacak. Onun da katılımıyla, oynayan oynamayan 17 yaşındaki kardeşlerimiz dahil, göğsümüzü gere gere Galatasaray'a yakışan bir takımı sahada göreceğiz. Gücümüz ortada, bunu ortaya koyarsak bizim önümüzde hiçbir şey duramaz.

Haftayı lider olarak kapattık. Bu pozisyonu da kaptırmak istemiyoruz. Osmanlı maçını kazanıp bayram öncesi Sivas maçıyla seyircimizle bütünleşeceğiz. Gomis devre arası soyunma odasına girerken 'Teşekkür ederim' İkinci yarı sonrası da 'Marsilya güzel ama burası bambaşka' dedi. Ona söylemiştim zaten; 'Sen sol taraftaki kale arkasına golünü at, aslan yürüyüşünü yap, o zaman göreceksin' demiştim.


Ayağımız yere basmalı. Önümüzde zor bir maç var. Sevincimiz sadece bu gece. Yarın ciddiyetle hazırlanmaya başlayacağız. Maç maç, daha büyüyen bir sevgiyle... Taraftarımızın vereceği her türlü destekle takımımız şampiyon olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0