Bodrum'da sürpriz: Albayrak & Terim buluşması!

Türkiye Futbol Federasyonu'ndaki görevinden ayrılan ve ismi sürekli Galatasaray ile anılan efsane teknik direktör Fatih Terim, gelecek yıl Mayıs ayında yapılacak başkanlık seçimi için adaylığını açıklayan Abdürrahim Albayrak ile flaş bir toplantı gerçekleştirdi.

Fotomaç gazetesinde yer alan habere göre; başkan Dursun Özbek, "Hoca aramıyoruz. Fatih Terim tartışmalarını doğru bulmuyorum" diyerek Terim defterini kapatırken Özbek'le çalışmayı çok da düşünmeyen Terim'in başkanlık için kolları sıvadığı ve ilk toplantısını yaptığı belirtiliyor. Fatih Terim'in başkan adaylarından Abdürrahim Albayrak ile gelecek planlaması üzerine görüştüğü belirtilirken, Albayrak'ın başkan olması halinde Terim'in teknik direktör veya sportif direktör olarak tam yetkiyle göreve gelmesi bekleniyor.

Albayrak aday olması durumunda Ali Dürüst, Niyazi Yelkencioğlu, Celal Gürcan, Mete Başol ve Atilla Donat gibi isimlerden destek sözü aldığını söyledi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0