Igor Tudor iki oyuncunun daha biletini kesti..

Yeni sezon öncesi yaptığı transferlerle dikkat çeken Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor sezonun başlamasına çok kısa bir süre kala 2 oyuncunun daha biletini kesti. Hırvat teknik adam son dönemdeki performansından memnun olmadığı Lionel Carole ve kadroda düşünmediği Ryan Donk'un takımdan ayrılması gerektiğini yönetime bildirdi.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; daha önce Nigel de Jong, Hakan Balta ve Pedro Cavanda'yı kadro dışı bırakarak kendilerine kulüp bulmasını isteyen sarı-kırmızılılar, Carole ve Donk'un da biletini kesti.  Teknik direktör Igor Tudor'un raporunu alan sportif direktör Cenk Ergün, operasyon için startı verdi. Ergün ilk olarak Carole'ün durumunu masaya yatırdı. Fransız futbolcunun menajeri ile temas kuran Ergün, her türlü teklife açık olduklarını bildirdi.

Carole'ün menajerinin ise oyuncuya birkaç kulübün ilgisinin bulunduğunu aktardığı belirtildi. Galatasaray'ın iki yıl önce 1.5 milyon euroya nce transfer ettiği Fransız futbolcuyu 3 milyon euroya satma planında olduğu bildirildi. 

Fernando ve Ndiaye transferlerinden sonra orta sahada forma şansı zor gözüken Hollandalı oyuncu Ryan Donk'un da gönderilmesine karar verildi. Galatasaray bu futbolcu için de teklifle açık olduğunu menajerine iletti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0