Cavanda ve De Jong için yeni formül!

Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirme çalışmalarının yanı sıra kadroda düşünmediği oyuncularıyla da yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray'da kadro dışı bırakılan Nigel de Jong ve Pedro Cavanda'nın gelen teklifleri ağırdan alması sarı-kırmızılı yöneticileri farklı bir arayışa yöneltti.

Hem yabancı kontenjanında hem de maaş bütçesinde yer açmak için Nigel de Jong ve Pedro Cavanda'yı göndermeye çalışan Galatasaray’da formül bulundu. Yıllık 2.5 milyon euro garanti paraya oynayan Hollandalı futbolcu teklifleri ağırdan alınca, Galatasaray yönetimi belli bir ücret karşılığında sözleşme fesih yoluna gitmeye karar verdi. Yönetim yeni bir teklif paketi hazırlayarak önümüzdeki günlerde Hollandalı yıldızın menajerini İstanbul'a davet edecek.

Son olarak Alanyaspor’la transfer görüşmesi yapan ancak yıllık ücreti beğenmeyen Cavanda’dan da kurtulmaya kararlı olan Sarı-Kırmızılılar, Belçikalı futbolcunun parasının bir kısmını karşılayacak. Galatasaray’da 875 bin Euro alan Cavanda’nın, 500 bine başka bir takımla anlaşması halinde, kalan kısmını Sarı-Kırmızılılar ödeyecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0