Strinic için 3 milyon Euro..

Bir yandan orta saha ve hücum hattına takviyeler yapan Galatasaray, diğer taraftan savunma takviyelerine de devam ediyor. Sarı-Kırmızılı yöneticilerin Fernando ve Feghouli’den sonraki hedefi, Napoli’nin sol beki Ivan Strinic.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; özellikle teknik direktör Tudor’un çok istediği Hırvat futbolcuyu ikna etmeyi başaran Galatasaray yönetimi, şimdi oyuncunun kulübü Napoli ile pazarlık halinde.. 3 milyon Euro’luk teklifle kapıyı çalan Galatasaray’dan 5 milyon Euro bonservis bedeli talep eden İtalyan kulübünden indirime gitmesi bekleniyor. Kulübe yakın kaynaklar, tarafların 4 milyon Euro’da buluşma ihtimalinin yüksek olduğunu öne sürüyor.

CAROLE GÖZDEN DÜŞTÜ
Strinic transferini bitirmeye çalışırken, her ihtimale karşın alternatif de belirleyen Sarı-Kırmızılılar, mevcut sol bek Carole’ü ise gözden çıkarmış durumda. Fransız futbolcunun 3.5 milyon Euro ve üzeri herhangi bir teklif gelmesi halinde gönderileceği öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0