Cenk Ergün'ün gizli kozu: 8 Eylül!

Asamoah'ı bonservisiyle alacak olan Cimbom, diğer iki hedefi için bastırıyor: Arda Turan ve Jason Denayer. 31 Ağustos'a kadar iki oyuncu başka kulüplere satılmazsa, tek alternatifleri Aslan olacak

Sabah gazetesinin haberine göre Jason Denayer ve Arda'yı kulüplerinden kiralamak isteyen Galatasaray, eski kaptanının yıllık ücretinin yarısını sponsora ödetecek. İngilizler, Belçikalı stoper Denayer'i bonservisiyle satma peşinde. Barcelona da 34 milyon Euro'ya aldığı Arda'yı minimum zararla elden çıkarmak istiyor.

Futbolda yeni bir yapılanmaya giden Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, kardeşi Mehmet Özbek'i geri plana çekti, Sportif Direktör Cenk Ergün'le planlamayı yaptı.

Transfere 20 milyon Euro bütçe ayıran Galatasaray şu ana kadar kadrosuna kattığı 7 oyuncu için 38.5 milyon Euro bonservis ödedi. Bütçedeki sapmayı Podolski-Bruma-Semih üçlüsünün satışından gelen 17 milyon Euro önledi.

Sinan Gümüş ve Lionel Carole'ü satmaya hazırlanan sarı-kırmızılılar, bu iki oyuncudan gelen parayı Juventus'un sol beki Asamoah için harcayacak. Eski oyuncuları Jason Denayer ve Arda Turan da Galatasaray'ın gündeminde ancak bütçede bu iki oyuncunun bonservislerine para kalmadı.

CENK ERGÜN'ÜN GİZLİ KOZU: 8 EYLÜL
Galatasaray adına menajer Ahmet Bulut, Barcelona'ya ve Cenk Ergün de Manchester City'ye iki futbolcu için "Kiralamak istiyoruz'' teklifini iletti.

Ancak iki kulüp de oyuncularını satmak istediğini bildirdi. Bu cevap sonrasında Galatasaray beklemeye geçti. Avrupa'dan elendiği için 8 Eylül'e kadar zamanı olan sarı kırmızılılar, bu durumu fırsata çevirmek istiyor. Denayer ile Arda'ya kulüp bulamazlarsa, Galatasaray, Barcelona ve Manchester City'nin kapısını 1-8 Eylül arasında son kez çalacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0