Cüneyt Tanman yönetimi eleştirdi

Galatasaray Kulübü’nün eski futbol şube sorumlusu Cüneyt Tanman Ajansspor'a açıklamalarda bulunurken, Divan Kurulu’nun olağanüstü toplanacak olmasının camia için bir kırılma noktası olabileceğini söyledi. Tanman, Başkan Dursun Özbek’in transferde harcadığı paranın endişe oluşturduğunu ve bunun Divan Kurulu’nda görüşülmesinin kaçınılmaz olduğunu ifade etti.

Cüneyt Tanman şunları söyledi: “Divan Kurulu’nda çok değerli ve iş hayatlarını artık yoluna koyarak hayatlarını tamamen Galatasaray’a adamış insanlar var. Onlar da herşeyin farkında ve Divan’ı olağanüstü toplantıya çağırdılar. Sayın Dursun Özbek 5 yılı planladığını söylüyor ama Galatasaray’ın görmediği bir parayı harcıyor

Başkan Dursun Özbek’e uyarılarını sürdüren Galatasaray efsanesi Cüneyt Tanman, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu paraları harcıyorsun ama Galatasaray’ın tamamı sana güveniyor mu ki? Divan Kurulu’nun ‘Ne oluyor kardeşim?’ demesi gayet doğal. Eğer Galatasaray bu kadar parayı harcadıktan sonra Şampiyonlar Ligi’ne giremezse, olacakları düşünmek bile istemiyorum. Başkan kredi almayacağım dedi, yine 140 milyon lira kredi alındı. Yüksek vizyona sahip insanların bulunduğu Divan Kurulu’nun bu konuları masaya yatırması sağlıklı olacaktır.

Tanman, Dursun Özbek'in başkan seçildiği kongrede yönetim kurulunda yer almış ancak daha sonra yollarını ayırmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0