Fernando Muslera: Gol yememek çok önemli!

Süper Lig'de sahasında Sivasspor'u 3-0 mağlup ederek 3'de 3 yapan Galatasaray'da kaptan Fernando Muslera karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Mütevazi olmamız gerektiği belirten Muslera, gol yemeden maçı tamamlamanın çok önemli olduğunu belirtti. Fernando Muslera'nın açıklamaları şu şekilde..

GOL YEMEMİZ ÇOK ÖNEMLİ BİR KONU
Gol yemememiz çok önemli bir konu. Sezona başladığımdan beri düşüncemiz bu. Ama iyi takımlarla oynuyoruz. Onlar da pozisyona girebiliyor. Bugün gol yememiş olmamız da bizim için önemli. Taraftarlarımız iyi günümüzde kötü günümüzde bizim yanımızda olsun. Zaten en iyi şekilde bunu yapıyorlar. Bugün 12. adam gibi yanımızda oldular. Bu da otomatik olarak takımımızı da olumlu etkiliyor.

Nando, hafta içi düzenlenen tekne gezisinde Galatasaray Televizyonu’na söylediği “Şampiyon olursak herkesi barbeküye bekliyorum” sözlerinin hatırlatılması üzerine de açıklama yaptı. Uruguaylı kaleci “Lig çok uzun. Her maç çok zor geçiyor ve daha zor maçlar bizi bekliyor. Hep mütevazı olmamız lazım. Şampiyon olduğumuz zaman Tanrı izin verirse, nerede veya onlar kaç kere isterse, 10 - 20 veya 50 kez, takıma barbekü partisi veririm” ifadelerini kullandı.

“Maçın yıldızı kim?” sorusuna ise Uruguaylı yıldızımız “Bütün takım olarak iyi mücadele ettik. Ama illa bir isim vermem gerekirse Tolga’yı söyleyebilirim. Normalde oynamadığı bir pozisyonda oynuyor ama çok iyi bir performans sergiliyor” yanıtını verdi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0