Tolga Ciğerci: Bu performansı sürdürmek istiyorum!

Süper Lig'e müthiş bir başlangıç yapan ve 3 maçta attığı 4 golle takımın gol yüküne önemli bir katkı sağlayan Tolga Ciğerci karşılaşma sonrasında Galatasaray TV'e açıklamalarda bulundu. Takım olarak iyi bir futbol ortaya koyduklarını ve taraftar desteğiyle önemli bir galibiyet aldıklarını belirten Tolga'nın açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Öncelikle takım performansımız önemliydi. Bugün bunu gösterdik. 2 gol attım bugün. Bunun için de çok çalışıyorum. İnşallah böyle de devam edeceğim. Hoca (Mircea Lucescu) beni milli takıma çağırdı. Şimdi orada da performansımı göstermek istiyorum. Bakalım; hoca beni oynatırsa orada da performansımı devam etmek istiyorum.

Bizim atmosferimiz biraz farklı olur. Bugün de etkisini gördük. İnşallah stadımız hep böyle dolu olur ve maçları kazanmaya devam ederiz. Umarım herkes milli takımdan sağlıklı döner. Sonrasında her zaman olduğu gibi çok çalışacağız ve hedefimiz her maçta olduğu gibi 3 puan kazanmak olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0