Galatasaray resmen istedi; Berke Özer!


Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray gelecek vaadeden kaleci Berke Özer ile ilgileniyor. Sarı-kırmızılılar 17 yaşındaki genç eldiven için Altınordu'dan bonservis bedelini belirlemesini istedi.

Takvim gazetesinin haberine göre; Galatasaray, gelecek vaadeden Berke Özer'i bonservisiyle transfer edip, oyuncuyla uzun süreli sözleşme imzalamasının ardından yeniden eski takımına kiralayacak. Genç oyuncunun önüne uzun bir proje koyan Galatasaraylı idareciler İzmir ekibinden gelecek cevabı bekliyor. Hatırlanacağı üzere Galatasaraylı yöneticiler uzun süre Bursaspor'dan ayrılan Mert Günok'un peşinden koşmuş ancak Fernando Muslera'yı kesemeyeceğini düşünen 28 yaşındaki isim sürpriz bir şekilde Medipol Başakşehir'e imza atmıştı. 

Bu arada U17 Avrupa Şampiyonası'nda yarı finalde İngiltere'ye elenen milli takımın Altınordulu kalecisi Berke Özer'i Manchester City ve Avrupa'dan birçok kulübün takip ettiği ortaya çıkmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0