Galatasaray'a bir sponsor daha!

Galatasaray Spor Kulübü, İngiltere’nin 1 numaralı Sporcu Gıdaları Markası Sci-Mx Nutrition ile işbirliğine gitti. Türkiye’de Sporcu Gıdaları pazarına 1 yıl önce giren İngiltere’nin 1 numaralı markası Sci-Mx Nutrition, Galatasaray Spor Kulübü’nün Sporcu Gıdaları resmi tedarikçisi oldu. 

Başarıları ile dünyanın önde gelen kulüpleri arasında olan Galatasaray Spor Kulübü ile dünya çapında 35 farklı ülkede güvenle tercih edilen Sci-Mx Nutrition yaptığı anlaşma ile güçlerini birleştirdi.

Avrupa’da çeşitli spor dallarında birçok spor kulübüne sponsorluk yapan Sci-Mx Nutrition, sponsorluk kapsamında, Galatasaray Spor Kulübü’nün faaliyet gösterdiği tüm branşlarda sporcu gıdaları tedariği sağlayacak. Sci-Mx Nutrition ürünleri Iso 9001, GMP ve IFS gibi önemli kalite standartlarında üretim yapmakta ve WADA (Dünya Anti Doping Ajansı) tarafından yasaklı hiçbir etken madde içermemektedir.

Galatasaray Spor Kulübü ile Sci-Mx Nutrition arasındaki sponsorluk anlaşmasının detayları, önümüzdeki günlerde düzenlenecek bir basın toplantısıyla kamuoyuyla paylaşılacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0