Genç oyuncular Bölgesel Lig'de oynayacak!

Geçtiğimiz sezon baş antrenör Marina Maljkovic önderliğinde yeni bir yapılanmaya giden Galatasaray kadın basketbol takımı, yeni sezon öncesi kadrosunu önemli isimlerle güçlendirirken 1999-2001'li genç oyuncularının gelişimini sürdürmek için yeni bir projeye imza atacak. Galatasaray Gelişim adıyla yeni bir takım kuracak olan Sarayın Sultanları böylelikle genç oyuncularına Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi'nde forma giyme şansı vermiş olacak.

Daha önce bir çok kez altyapı kategorilerinde birincilik ve Türkiye Şampiyonlukları bulunan genç oyuncularının gelişimini sürdürmesi hedeflenen projede takımın baş antrenörlüğünü A takımda da Marina Maljkovic'in asistanlığını yürüten Efe Güven yapacak. KBBL'de düzenli olarak forma giyecek olan genç oyuncuların gelişimi hakkında Sırp antrenörü bilgilendirecek olan Güven, sezon içerisinde gerek görülmesi halinde A takıma yükselmelerini de sağlayacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0