GSVoleibol Türk Telekom Stadyumu'nda..

İlk olarak geçtiğimiz yıl sonu sizlere tanıttığımız GSVoleibol ailesinin bugün önemli bir üyesi olan kulüp başkan yardımcısı Modesto de Almeida Barros Junior, Türk Telekom Stadyumu'nda Ural Aküzüm'ün davetlisi olarak hem kulübü hem de stadyumu daha yakından tanıma fırsatı buldu. 

Hatırlamayanlar için kısaca özetlemek gerekirse, GSVoleibol, Brezilya'da amatör bir ruh ile kurulmuş ve sonradan bu işi profesyonel hale getirmeye çabalamaya başlamış bir ekip. Kulüp başkanı Felipe Lima ile daha önceden konuştuğumuzda Galatasaray'ı çok sevdiklerini ve bu isim ile yarışmalara katılmaktan mutluluk duyduklarını ifade etmişti.

Bugün ile görüşlerini bildiren Modesto; kendisi ile ilgilenenlerin oldukça alakadar olduklarını ve gününün çok güzel geçtiğini belirtti. Ayrıca kulüp başkanı Felipe Lima ise bu fırsat için hem kulübe hem de bizlere teşekkürlerini sunuyor ve şükranlarını iletiyor.

Bu etkinliğe aracı olmaktan dolayı gururlu olduğumuzu belirtiyor, bu vesile ile bizler de önce talebimizi kırmayan Sayın Ural Aküzüm'e, ardından da Modesto'ya bu sıcak karşılamadan ötürü Mustafa Turgun, Orkun Darnel ve Mehmet Bayrakçı'ya teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0