T.J. Cline: Taraftarlar hakkında çok şey duydum

Galatasaray Odeabank’ın bu sezonki yeni transferlerinden olan TJ Cline İstanbul’a geldi. Amerikalı uzun oyuncu TJ Cline, havalimanında Galatasaray Televizyonu'ndan İbrahim Demir'e yaptığı açıklamada ilk Avrupa deneyimi için, "Galatasaray öğrenmek için ve benim için çok önemli bir yer. Bu nedenle çok heyecanlıyım" dedi.

TJ Cline Galatasaray'da kendisini bekleyen kariyer hakkında "Koçun benim oyunum için nasıl bir şey planladığı çok önemli.  Benim gibi hem sahayı şutu ile genişletebilen hem de boyalı alanda oynayabilen oyuncuların varlığı önemli. Takım arkadaşlarımla nasıl bir uyum içinde olabileceğim de önemli olacak" ifadelerini kullandı.

Amerikalı oyuncu "İstanbul'un dünyanın en iyi şehirlerinden biri olduğunu biliyorum. Taraftar hakkında da çok şey duydum. Burada olmaktan dolayı çok heyecanlıyım" diyerek sözlerini tamamladı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0