Jason Denayer: Sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum..

Galatasaray'ın bir yıllığına Manchester City'den kiraladığı savunma oyuncusu Jason Denayer transferinin resmileşmesinin ardından açıklamalarda bulundu. Galatasaray'a yeniden dönmek için 2 sene beklediğini belirten 22 yaşındaki Belçikalı, taraftarla arasında özel bir bağ olduğunu belirtirken Ali Sami Yen Arena'ya çıkmak için sabırsızlandığını belirtti. Jason Denayer'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Buraya dönmek benim 2 senemi aldı. Bundan dolayı çok sevinçliyim. İki senelik zor bir süreçti bu. Manchester City beni farklı takımlara kiralamak istedi. Bu sene de beni İspanya’ya göndermek istiyorlardı. Fakat ben buna karşı çıktım. Galatasaray’a dönmek için elimden gelen her şeyi yaptım ve sonucu elde ettim, şu anda buradayım. Bir önceki gelişimde burada bana çok fazla yardım ettiler. Saha içinde olsun, saha dışında olsun.. Ben burada kendimi evimde gibi hissettim. Bu nedenden dolayı da Galatasaray’a tekrardan geri gelmek istedim. Evet, bir önceki sefer (geçen sene) havaalanında son dakikaya kadar bekledim ve olmadığını duyunca çok üzülmüştüm.

Dün geceki karşılama benim için çok güzel bir şeydi, taraftarların beni gelip oradan almaları. Bu sevgi karşılıklı. Ben de onları seviyorum. Bu karşılıklı sevgimizin bir göstergesi. Yeniden formayı giyeceğim için çok heyecanlıyım. O anı sabırsızlıkla bekliyorum. Stadımızdaki maçları seyrettim ve stadın dolu olduğunu gördüm. Bundan sonraki maçlarda da yine taraftarımızın gelip aynı şekilde stadı doldurmasını diliyorum. Benim buradaki öncelikli hedefim ligde şampiyonluğa ulaşmak ve ilerleyen sene Şampiyonlar Ligi’ne katılmak.

Daha önceden 64 numarayı neden giydiğimi açıklamıştım. Şimdi de aynı nedenler geçerli. Yine 64 numarayı giyeceğim.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0