Lionel Carole resmen Sevilla'da..

Bu sezon kadrosunu baştan aşağıya yenileyen Galatasaray'da gelen oyuncular kadar gidecek olan isimler bir hayli önem taşıyordu. Kadrosundaki oyuncu sayısını azaltmaya çalışan ve maaş bütçesinden kurtulmak isteyen takımımızda teknik direktör Igor Tudor tarafından kadroda düşünülmeyen Fransız sol bek Lionel Carole transfer döneminin sona ermesine sayılı saatler kala İspanyol ekibi Sevilla'ya kiralandı. 

2 sezon önce Fransız ekibi Troyes'tan 1.5 milyon euro bonservisle transfer edilen Lionel Carole sarı-kırmızılı forma altında 66 resmi karşılaşmada forma giyerken 1 gol - 4 asistlik performansa imza attı. Lionel Carole için İspanyol ekibi kiralama ücreti olarak 350bin euro öderken, sözleşmeye eklenen satın alma opsiyonu 3.5milyon euro olarak belirlendi. 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan Fransız oyuncunun yıllık 700bin euro ücreti de İspanyol ekibi tarafından ödenecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0