Mehmet Yağmur: Herkes elini taşın altına koymalı

Galatasaray Odeabank'ın gelecek sezon çok şeyler beklediği yeni transferi Mehmet Yağmur, sağlık kontrolü sonrası GSTV’den İbrahim Demir’e yaptığı açıklamada, “Öncelikle Galatasaray adını duyunca heyecanlandım çünkü burası çok büyük bir camia. Ben de bu sene çok sorumluk almak istiyordum; çok oynamak istiyorum. Çok başarılı olabileceğime inandığım için Galatasaray’ı tercih ettim." dedi

Takım içinde herkesin elinden geleni yapması gerektiğini söyleyen Mehmet "Bu sezon herkesin fedakarlık yaparak oynayacağı, herkesin elini taşın altına sokması gereken bir sezon olacak. Taraftarımızın, antrenörlerimizin, oyuncuların hep beraber ekstra efor sarf etmesi gereken bir sezon olacak." derken, hedefleri hakkında ise "Ligi tabii ki de en üst sırada bitirmek istiyoruz. Sinan Erdem Spor Salonu’nda şampiyonluklar gördüm. Sinan Erdem seyirciyle çok güzel atmosfer olurken rakip için de çok zor oluyor. Galatasaray seyircisi arkamızda olduğunda çok iyi sonuçlar alabiliriz." açıklamasında bulundu.

Mehmet Yağmur Eurocup'taki hedefleri hakkında ise "Eurocup’ta çok ciddi yatırım yapan takımlar var. Bizim takımın bütçesi de diğer takımlara göre daha düşük. Öncelikli hedefimiz gruptan çıkmak” diye konuştu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0