Sinan Gümüş için teklif yok!

Galatasaray'da genç oyuncu Sinan Gümüş konusunda ilginç gelişmeler yaşanıyor. Takımdan ayrılmak istediğini dile getiren ve kendisine Avrupa'dan teklifler olduğunu yönetime bildiren Sinan Gümüş için kulübe ulaşmış resmi bir teklif yok. Menajerinin aylardır "Benfica ile görüşüyoruz" açıklamasını ise Portekiz kulübü yaptığı açıklama ile taca çıkarttı. 

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Benfica’nın geçtiğimiz günlerde resmi olarak “Sinan’la ilgilenmiyoruz” açıklamasından sonra Galatasaray cephesi bunu bir taktik olarak yorumladı. Sarı-kırmızılılarda Sinan’ın kalması fikri ağırlık kazanırken, oyuncu ve menajerinin ise belirsizlik nedeniyle sıkıntılı olduğu öğrenildi. Hatırlanacağı üzere Galatasaray sportif direktörü Cenk Ergün geçtiğimiz günlerde "Sinan Gümüş ayrılmak istediğini belirtti. Kendisine belirlediğimiz teklif gelirse, görüşmelere başlarız." ifadelerine yer vererek transfere açık kapı bırakmıştı.

Galatasaray'ın genç oyuncunun transferi için 4-5 milyon euro bonservis ve bir sonraki satıştan pay istediği kulislerde konuşuluyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0