Rodrigues: Gerçek Rodrigues'i izletmeye başladım.

Süper Lig'de geride kalan 2 haftada da skora katkıda bulunan Garry Rodrigues, Osmanlıspor maçının ardından Sabah gazetesine özel açıklamalarda bulundu. Gerçek Rodrigues'i izletmeye başladığını belirten Garry, oynanan futbolunun Sivasspor maçında da devam edeceğini belirtti. Garry Rodrigues'in açıklamaları şu şekilde..

GERÇEK RODRİGUES'İ İZLETMEYE BAŞLADIM
25 Haziran'da "Bruma yoksa, ben varım'' manşeti ile Sabah'ta çıkan röportajını hatırlatarak sözlerine başlayan Rodrigues, "Sana o röportajda söylemiştim, yeni sezonda taraftara bambaşka bir Rodrigues izleteceğim demiştim. Gerçek Rodrigues'i izletmeye başladım. Ben sözümü tutarım. Asist yapmak çok güzel ama önemli olan takımın başarısı. Yeni gelen arkadaşlarımızla birlikte eminim bütün sezon dolu tribünlere oynayacağız'' dedi.

EN BÜYÜK HAYALİM GALATASARAY'DA ŞAMPİYON OLMAK
Beni yeni transfer olarak kabul edebilirsin. Çünkü geçen sezon ortasında gelmiştim ve doğal olarak takıma adaptasyonum zaman aldı. En büyük hayalim Galatasaray'da şampiyon olmak. Burada oyuncu olarak büyümek istiyorum. Kalitemi ve potansiyelimi biliyorum. Hocam (Tudor) da beni iyi tanıyor. Hangi kanatta görev verirse, elimden gelenin en iyisini yapacağım." Son olarak Sivasspor maçına değinen Rodrigues, "Takım olarak iyi bir hava yakaladık. İki haftadır iyi futbolla farklı galibiyetler alıyoruz. Sivasspor maçında bunun devamını getireceğiz.''

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0