Savunmaya son aday Domagoj Vida!

Transfer döneminde kadrosunu sil baştan yenilemeye hazırlanan Galatasaray, transferde hız kesmiyor. Savunma bölgesine mutlaka bir takviye daha yapmak isteyen takımımızın gündemine gelen isimlerden birisi de Domagoj Vida oldu.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Igor Tudor'un talebi doğrultusunda kadrosuna 1 stoper ve 1 sol bek takviyesi yapmaya hazırlanan Galatasaray'da savunmada Maicon'un partneri aranıyor. Jason Denayer için daha önce Manchester City'nin kapısını çalan takımımızda transfer listesinde öne çıkan bir başka isim Domagoj Vida oldu. Beşiktaş'ın da uzun süredir peşinden koştuğu Dinamo Kiev forması giyen tecrübeli savunmacı için Galatasaray'ın kısa bir süre içerisinde resmi teklifini ileteceği öğrenilirken, 28 yaşındaki savunmacının sol stoper oynayabilme özelliğiyle Maicon'a iyi bir partner olacağı düşünülüyor. Dinamo Kiev teknik direktörü Alyaksandr Khatskevich, son lig maçına Hırvat oyuncuyu almamış ve basın toplantısında "Vida transfer görüşmesi yapıyor o yüzden kadroya almadık." demişti.

Kadrosunu önemli yıldızlarla dolduran Galatasaray'ın transferde en büyük kozlarından birisi ise, Vida'yı çok iyi tanıyan vatandaşı Hırvat teknik adam Igor Tudor olacak.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0